Daniel Gagea
16021
page-template-default,page,page-id-16021,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Daniel Gagea

foto-6

„Academia de Leadership Urban este mai mult decât un training pentru viitori lideri, pentru mine a fost și este un proces transformațional care a început cu primul modul și a continuat chiar și după finalizarea celor 5 module.

 

Dincolo de entuziasmul de a cunoaște, dezbate și învață de la colegi din alte domenii de activitate, am trăit momente de inspirație, am descoperit blind-sport-uri și am primit feedback valoros pe care l-am putut integra.

 

Una dintre cele mai mari descoperiri a fost să realizez că sistemele complexe funcționează destul de diferit decât un business, domeniu cu care sunt foarte familiarizat.

 

Acesta a fost unul din momentele care m-au pus pe gânduri și m-a făcut să îmi reconsider mai multe aspecte esențiale în ceea ce privește leadershipul, managementul echipelor, dar și a circuitelor economice și sociale.

 

Cred acum cu tărie ca ALU a reușit să pună laolaltă cele mai eficiente instrumente dar și mai important decât atât ne-a consolidat valori necesare precum încrederea și colaborarea cu ceilalți pentru a crea instituții puternice astfel încât să putem contribui la dezvoltarea Sibiului.

 

Ce mi-a plăcut cel mai mult în cadrul ALU a fost reprezentat de diversitatea regăsită prin faptul că în acest context de învățare am regăsit 14 membri valoroși, provenind din domenii diferite dar cu ambiții mari și valori similare.

 

Realizezi cât de valoros este programul ALU odată ce la sfârșitul programului înțelegi că ai învățat de la ceilalți, că ai o viziune mult mai completă dar și prin faptul că ulterior programului faci parte dintr-o comunitate deosebită în care se nasc proiecte noi și colaborări pline de satisfacții.

 

Sunt recunoscător pentru toată experiența și recomand tuturor celor care își propun sa contribuie la modelarea Sibiului, să aplice la următoarea sesiune.”

 

Daniel, antreprenor, psihoterapeut și absolvent al primei promoții ALU