Andreea Simionaș
16011
page-template-default,page,page-id-16011,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Andreea Simionaș

foto-10

„ALU a apărut în viața mea exact la momentul potrivit, când simțeam mai mult ca niciodată nevoia de îndrumare. Eram într-o fază în care mă lăsasem pradă emoțiilor negative, unor reacții provocate de stres și nu mai știam cine sunt. ALU mi-a oferit exact toolurile necesare de autocunoaștere, de conștientizare la nivel emoțional. Cel mai tare cred că am fost marcată să aflu că biologic, creierul uman este setat pe interpretare. Aceste distorsiuni cognitive influențate de cultura, educația și experiențele de viață au de multe ori influențe negative asupra stărilor noastre.

 

Fiind conștientă de faptul că eu văd și mă raportez la realitate prin propria lentilă, nu doar că m-a ajutat să înțeleg ce anume îmi provoacă stările de stres și cum pot lucra la stăpânirea lor, dar mi-a crescut și nivelul empatiei.

 

Programul a fost atât de bine gândit și construit, încât simt că am absolvit cu un pachet complet de cunoștințe, care să mă propulseze înspre dezvoltarea necesară pentru a realiza orice îmi doresc. Pe lângă locațiile și serviciile de top, cred că cel mai important lucru este că ALU reușește să te conducă într-o direcție sănătoasă și spre ceea ce e relevant în ziua de azi în materie de dezvoltare pe toate planurile. Între timp, eu m-am regăsit și plină de recunoștință îmi doresc să transpun în societate investiția făcută în dezvoltarea mea de către ALU, Fundația Comunitară și Regnology.”

 

Andreea, coordonatoare evenimente și absolventă a primei promoții ALU