Denisa Stănilă
16003
page-template-default,page,page-id-16003,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Denisa Stănilă

foto-13

„Academia de Leadership Urban a fost despre lideri care creează contexte pentru oameni, contexte din care fiecare să își ia ce are nevoie și să evolueze.

Cred că puterea unui lider stă în observarea problemelor cu care ne confruntăm la nivel de comunitate și decide să creeze contexte prin care acestea să se îmbunătățească.

O comunitate întâmpină provocări, iar important este să le depistăm, să le scoatem în spațiul public și să le dezbatem pentru a găsi soluții și a vindeca răul.

Două lucruri am înțeles cu toată inima mea în aceste luni de zile:

1. Leadershipul din iubire este întotdeauna alegerea corectă.
2. Avem atâta putere câtă ne asumăm.

De aceea, după absolvire, am decis sa ne folosim puterea și să fim lideri activi în comunitatea noastră, lărgindu-ne orizontul mai departe de businessul, locul de muncă și viața noastră, pentru că inima ne transmite că împreună putem contribui și face o lume mai bună.

Dacă și inima ta îți transmite aceleași valori, abia aștept să te cunosc și să creăm împreună contexte cu și pentru oameni!”

 

Denisa, antreprenoare, investitoare și absolventă a primei promoții ALU