Elena Bouleanu
15734
page-template-default,page,page-id-15734,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Elena Bouleanu

ESTE PSIHOLOG CLINICIAN, PSIHOTERAPEUT ÎN PSIHOTERAPIE COGNITIV-COMPORTAMENTALĂ ȘI HIPNOZĂ CLINICĂ, SUPERVIZOR ÎN PSIHOLOGIE CLINICĂ.

A absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane, specialitatea Psihologie, la Univ. Lucian Blaga din Sibiu, în 2003 și a obținut titlul de doctor în Psihologie la Univ. Babeș Bolyai Cluj-Napoca, în 2011. A fost lector universitar la ULBS, specialitatea Psihologie, cu o colaborare începută în 2005 și finalizată în 2020, când a decis să-și desfășoare activitatea exclusiv în mediul privat. Are cabinet individual de psihologie din anul 2004 și numeroase colaborări cu organizații de sănătate, educație, cultură și ONG-uri din Sibiu, din țară și străinătate. Studiile medicale de la baza formării (liceul sanitar și Colegiul Medical) au format în timp o gândire holistică asupra omului. A publicat lucrări de specialitate, dar și trei volume de poezie. Se declară un optimist realist, deschisă la experiență, cu o curiozitate permanentă privind natura umană și cunoașterea universală și are ca valori fundamentale umanismul, compasiunea, mintea activă și speranța.