George Bontaș
16080
page-template-default,page,page-id-16080,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

George Bontaș

foto-14

„Academia de Leadership Urban înglobează mișcarea, de care avem nevoie ca și societate, nu doar în Sibiu sau în România, ci pretutindeni și în orice comunitate. Observăm, cum trecerea timpului aduce cu sine transformări pe multe planuri, fie private, sociale sau politice și asta presupune ca fiecare dintre noi să se adapteze cu ușurință la schimbări și mai ales să acționeze constructiv și cu un gând pozitiv.

Am regăsit în acest program două valori Regnology – 𝗦𝘂𝘀𝘁̦𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝘀𝘂𝘀𝘁𝗲𝗻𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 – și – 𝗖𝗼𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗶𝗻𝗲𝗹𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗿𝗲𝗺. Acest lucru ne stimulează să aducem un aport prin investirea în tinerele talente motivate, care vor aduce un impact pozitiv și evident asupra societății noastre.

Mi-a făcut o deosebită plăcere să cunosc prima generație de 15 absolvenți ai Academiei de Leadership Urban 2022: Iris, Ancuța, Denisa, Loredana, Andreea, Florentin, Alexandru, Ioan, Daniel, Eugen, Andreea, Rebeca, Bogdan, Radu și Lidia.

M-au impresionat discursurile fiecăruia dintre ei și profunzimea gândurilor transmise în cadrul ceremoniei de absolvire, care a avut loc vineri, 30 septembrie 2022, într-un cadru festiv și foarte bine organizat. Doresc pe această cale să-i felicit pentru participarea lor la acest program, pentru perseverența de care au dat dovadă și că au fost deschiși la provocările trainerilor, care au văzut potențialul fiecăruia dintre ei. S-au bucurat de discuții, idei și transformări remarcabile, pe care îmi doresc să le dea la rândul lor mai departe. Le doresc participanților la acest program cât mai multe proiecte reușite, care să ne ajute pe noi toți, să facem față tuturor provocărilor ce vor urma.

În încheiere doresc să-mi îndrept gândurile și către Ana și Cipi, cei doi parteneri de la FCS. De-a lungul acestui program și nu numai au fost extraordinari! Au venit constant cu idei noi, au creat un program bine conturat și la cele mai înalte standarde, având impactul dorit și așteptat. Felicitări!”

 

George Bontaș,  Country Leader Regnology Romania, partener ALU