Home
15775
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15775,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5,elementor-page elementor-page-15775
DE CE (O) ACADEMIE?
Nativi digitali și cetățeni globali

o nouă generație de lideri va modela felul în care va arăta societatea noastră în viitor. Dacă citești rândurile acestea, probabil știi deja despre ce vorbim, simțim cu toții intuitiv că trăim niște schimbări importante de paradigme și n-avem de gând să rămânem în urmă.

Astăzi e destul de clar că gândim și acționăm atât local, cât și global

iar Sibiul de mâine are nevoie să fie un punct de pe hartă, care să-și poate afirma identitatea locală pe această scenă hiperconectată și diversă cultural. Sibiu, orașul din care n-ai mai pleca, e un nod în rețeaua satului global, așa cum identitățile diverse care-l vor construi sunt bucăți ale mozaicului uman.

O academie în sens platonic

e un loc de întâlnire, autocunoaștere, explorare și creștere. Este pentru tine dacă ai decis să înțelegi forțele culturale care ne mișcă lumea și să-ți crești skill-urile necesare pentru a o modela după propria viziune.

Academia de Leadership Urban de la Sibiu

se construiește într-o comunitate de învățare pentru următoarea generație de lideri din business, societate civilă, administrație sau unde vei vrea tu să schimbi lumea. Vom aduce ce credem că e mai bun din lumea veche – cunoaștere, expertiză și inspirație – pentru a le combina cu spiritul, abilitățile și viziunea viitorilor lideri.