Iuliana Labo
16111

Iuliana Labo

Curator și creator de experiențe de viață locală, gastronomie și întâlniri cu Oameni din toată zona Transilvaniei.

Iuliana este co-fondator al Asociației My Transylvania și al Reky Travel – repere în peisajul turismului cultural și culinar din împrejurimile Sibiului.

Călătoriile pe care le-a construit pentru a aduce turiști mai aproape de aceste locuri au adus-o pe ea însăși mai aproape de viața autentică din satele transilvane. Aici a descoperit bucătăria naturală, de gradină, locuri neînsemnate pe hărți și oameni care fac minuni – de gustat, de văzut și de îndrăgit –  din cele mai simple ingrediente.

De ceva timp dă gustul bun si sănătos experiențelor de învățare și de bucurie copiilor de la Waldkinder.