Lidia Micusan
16017
page-template-default,page,page-id-16017,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Lidia Micusan

foto-5

1„Pentru mine ALU este în primul rând o descoperire de sine.

Mentorii m-au susținut să mă uit în interiorul meu, venind în ajutor cu o luptă și o lanternă. Așa am reușit să văd, mare și clar, ce aveam nevoie pentru a-mi înțelege sensibilitatea, dar și puterea care stă în aceasta.

Deși au fost momente anevoioase, unele descoperiri fiind mai greu de digerat decât altele, am fost plăcut surprinsă să primesc sprijin și ghidaj din partea colegilor. Datorită lor am ajuns să îmi îmbrățișez natura mea de țestoasă și am învățat cum să o folosesc într-un mod sănătos.

ALU mi-a dat încredere în mine și în cei din jur, dar mai ales în ceea ce putem face împreună, susținându-ne în drumul pe care îl are fiecare de parcurs.”

 

Lidia, software developer și absolventă a primei promoții ALU