Loredana Bulgaru
15998
page-template-default,page,page-id-15998,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Loredana Bulgaru

foto-22

„𝘚𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘢̆ 𝘯𝘦𝘤𝘦𝘴𝘪𝘵𝘢̆ 𝘵𝘪𝘮𝘱.

 

Asta am simțit că face Academia în cele 6 luni de training. Îți acordă timpul, mediul și oamenii potriviți să faci schimbarea pe care o vrei de la tine. Și frumusețea e că fiecare își ia fix cât și de ce anume are nevoie.

 

Pentru mine, ALU e un nou acasă dar la 300 km de casă. E despre încredere, inspirație, motivație, curiozitate, curaj, bucuria de a crește împreună cu oameni ca mine, de a împărtăși și de a primi, de a descoperi și de a continua să mă minunez, de a mă cunoaște și de a-i lăsa pe ceilalți să mă cunoască. Un loc primitor în care îmi dau voie să greșesc, să fiu vulnerabilă. E despre prietenie și comunitate. Și e cu multă recunoștință.

 

4 zile pe lună alături de 17 oameni deosebiți, creme de la creme (că doar treci printr-o selecție hardcore înainte 🙂. Ajungi într-o locație ruptă de oraș, dar e așa conectată cu natura că nici semnal la telefon nu mai ai. Sigur au pus ei la cale să nu stăm pe internet. Și culmea, nimeni nu stă cu ochii în telefon pentru că oamenii la care te uitai cu admirație îți sunt acum traineri și nu-ți vine să crezi că petreci atâtea ore cu ei și sunt acolo doar pentru tine.

 

Apoi vin discuțiile, dezbaterile, exercițiile, întrebări, răspunsuri, aha-uri, oboseală, râs, plâns, emoții, nopți nedormite, petreceri, foc de tabără, dans în iarbă, dans ascunși pe undeva în camera cuiva, mâncare prea bună și prea multă ca să nu plecăm cu 2 kg în plus, planuri și proiecte de viitor, grupuri secrete, surprize. Și Blender. Glume doar de noi înțelese.

 

Dacă ar fi să aleg o experiență care într-adevăr simt că mi-a mutat macazul cu câțiva centimetri înspre direcția în care vreau să ajung, aceasta ar fi cu siguranță Academia de Leadership Urban.

 

E singura academie unde ai vrea să rămâi repetent ca să o mai poți repeta de câteva ori 😊

Many thanks!”

 

Loredana, designer grafic și absolventă a primei promoții ALU