Rebeka Koch
16051
page-template-default,page,page-id-16051,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Rebeka Koch

foto-21

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că voi deveni membră a Academiei de Leadership Urban nu aș fi crezut, pentru că nu credeam că voi avea parte de o astfel de oportunitate. Când mă uit în urmă văd o călătorie de 6 luni cu finalitate formală, dar când mă uit înainte, țin să cred că ea continuă în fiecare dintre noi.

Ca în orice călătorie există popasuri, schimbări de direcție, ocoliri, direcții noi și/ sau alte situații neprevăzute.

Cam așa a arătat și ALU pentru mine. O călătorie cu obstacole și schimbări care nu m-au oprit, dar care mi-au întărit dorința de a ajunge acolo unde mi-am propus, de a întoarce în comunitate parte din învățăturile dobândite de mine și de a aduce plus valoare în orașul din care nu aș mai pleca.

Am avut parte de 5 mentori minunați, care mi-au oferit tot ce au avut mai bun de la ei, atât pe plan profesional cât și cel personal. Schimbarea pe care mi-a adus-o Oana a fost și este una de nedescris. Modulul pe care l-am avut alături de ea a fost 𝘚𝘩𝘢𝘱𝘦 𝘰𝘧 𝘮𝘰𝘯𝘦𝘺, nimic care să te facă să te gândești la impactul pe care ea îl poate aduce, cel puțin, așa m-am gândit. Ea mi-a arătat o altă direcție care a devenit începutul unei noi călătorii.

Cum a reușit să facă asta? Printr-un simplu joc în care am ajuns coechipiera ei în care am avut câteva minute la dispoziție de a discuta cu ea. În acele minute am avut parte de un 𝘈𝘩𝘢 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵, dar nu datorită vorbelor spuse, ci a sentimentelor pe care mi le-a transmis. Nu pot descrie în cuvinte ce am simțit în acel moment, dar rezonează cu un citat în care cred deplin 𝘯𝘰 𝘰𝘯𝘦 𝘪𝘴 𝘠𝘖𝘜 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘢𝘵’𝘴 𝘠𝘖𝘜𝘙 𝘱𝘰𝘸𝘦𝘳.

În momentul acela a început călătoria mea de a mă schimba atât pe mine, cât și valoarea pe care doresc să o împart cu voi, cu comunitatea din care fac parte și să creăm împreună noi călătorii.”

 

Rebeka, studentă la științe economice și absolventă a primei promoții ALU