ECHIPA ALU 2024
16443
post-template-default,single,single-post,postid-16443,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

ECHIPA ALU 2024

ECHIPA ALU 2024

Procesul de recrutare a ajuns la final, iar echipa ALU 2024 a fost stabilită! Alegerea nu a fost ușoară, căci am primit un număr semnificativ de aplicații din partea tinerilor dornici să facă diferența în comunitate, însă după un proces de selecție complex, multe ore petrecute împreună și îndelungi dezbateri, am decis cine sunt cei 15 tineri care vor forma echipa Academiei de Leadership Urban 2024.

Echipa ALU 2024

După evaluări atente și lungi dezbateri, am selectat formula de 15 tineri fantastici care ne-au impresionat cu pasiunea, determinarea și viziunea lor pentru schimbare:

Alexandru Rusu, Profit Center Manager
Andreea Coman, Creator de conținut și cercetător
Andreea Jugărean, Cyber Security Incident Responder
Cătălina Istrate, Assistant Manager
Claudiu Bogdan, Senior Full-Stack Developer
Cristina Nedelea, Grafician si arhitect
Diana Niță, Manager producție evenimente
Daniel Ursu, Senior Software Engineer
Doru Comșa, Metodologist & antreprenor
Ionuț Hodina, Senior Software Engineer
Lucian Bădulescu, Expert soluții clienți
Marco Olescu, Software Developer
Marius Iacob, Embedded Software Developer
Roberta Nagy, Massage Therapist & antreprenor
Vlad Grumăzescu, Telecom Manager

Ce urmează?

Urmează o primă întâlnire cu viitorii ALUmni zilele acestea, iar săptămâna viitoare ne vom întruni la primul modul al academiei, SHAPE of Me.

Generația 2024 a Academiei de Leadership Urban promite să aducă o energie proaspătă și idei inovatoare în demersul nostru de a construi o nouă generație de lideri care va modela felul în care va arăta societatea noastră în viitor. Suntem extrem de entuziasmați să urmărim progresul și evoluția lor pe parcursul ALU!

Felicitări încă o dată atât câștigătorilor, cât și aplicanților care nu au trecut mai departe, pe care îi încurajăm să își păstreze pasiunea pentru dezvoltare și îi așteptăm să mai încerce în viitor.

ALU este un program realizat și implementat de Fundația Comunitară Sibiu alături de partenerul Regnology, cofinanțat de PROTEUS – Protecting EU Values and Fundamental Rights through Public Participation and Civil Society Assistance in Central Europe.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.