Bogdan Coldea
15990
page-template-default,page,page-id-15990,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Bogdan Coldea

foto-17

„Un prieten drag mi-a povestit pe scurt despre ALU și m-a încurajat să aplic.

 

Încă din descrierea făcută de el, ALU părea genul de proiect similar cu cele la în care mă implicam cu atâta drag în vremea studenției, cu oameni frumoși, inspiraționali și teme atractive de învățare, proiecte în care îmi era atât de dor să fiu din nou implicat. Entuziasmul meu s-a putut vedea și prin faptul că am fost primul aplicant, după cum mi-au povestit organizatorii.

 

Am avut șansa să fiu unul din cei 15 norocoși selectați în program, iar acum, după absolvire, pot spune că așteptările oricum mari legate de ALU, au fost cu mult depășite.

 

Prima întâlnire cu grupul s-a produs la sediul Regnology, într-o sală cu vedere panoramică superbă spre munți.

Acolo i-am cunoscut pe ceilați 14 participanți, echipa Fundației Comunitare și pe reprezentanții Regnology, toți un grup de oameni faini, deschiși, calzi și entuziasmați șă se cunoască.

 

Curricula ALU a părut a fi pregătită cu atenție până la cel mai mic detaliu, pentru a crea o poveste a căror capitole s-au legat atât de bine și cu atât de mult sens.

 

În modulul 1, 𝘈𝘶𝘵𝘰𝘤𝘶𝘯𝘰𝘢𝘴̦𝘵𝘦𝘳𝘦 𝘴̦𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘭𝘪𝘨𝘦𝘯𝘵̦𝘢̆ 𝘦𝘮𝘰𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢̆, Psihoterapeut-Psiholog Elena Bouleanu ne-a pus în fața 𝘰𝘨𝘭𝘪𝘯𝘻𝘪𝘪 pe fiecare în parte și consider că a pus cărămizile unor procese de introspecție profunde pentru fiecare în parte.

 

Modulul 2, 𝘗𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘥𝘪𝘴𝘤𝘪𝘱𝘭𝘪𝘯𝘢̆, susținut de Dan Luca, ne-a arătat ce lucruri ne stau în calea succesului, iar Dan ne-a dat o mulțime de tooluri pentru a le combate și a ne apropia de îndeplinirea viselor noastre.

 

Printre altele, Oana Craioveanu a împărtășit cu noi în modulul 3, 𝘎𝘢̂𝘯𝘥𝘪𝘳𝘦 𝘢𝘯𝘵𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘯𝘰𝘳𝘪𝘢𝘭𝘢̆, 𝘭𝘪𝘵𝘦𝘳𝘢𝘤𝘺 𝘦𝘤𝘰𝘯𝘰𝘮𝘪𝘤, un instrument de management strategic extrem de valoros aplicabil în orice organizație.

 

𝘎𝘢̂𝘯𝘥𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘮𝘪𝘤𝘢̆, 𝘰𝘳𝘢𝘴̦𝘶𝘭 𝘤𝘢 𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘮 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘹 a fost tema modulului 4, susținut de Ana Maria Vrabie. A fost fascinant cum ea a reușit în 3 zile șă ne facă să înțelegem complexitatea sistemelor din care facem parte, cât de alambicată este administrația locală, ce conține un PUZ sau un PUG.

 

Ultimul, dar nu cel din urmă, modulul 5, susținut de Radu Burnete, 𝘚𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪 𝘤𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘢𝘭𝘦, a fost o superbă trecere prin istorie, ce ne-a facilitat înțelegerea comportamentelor populației, atât la nivel de societate cât și la nivel global.

 

ALU a reprezentat pentru mine o oportunitate extraordinară de dezvoltare și învățare, a însemnat un networking de înaltă calitate, un schimb reciproc valoros de idei, prietenii și distracție. În același timp, ALU înseamnă pentru mine de acum înainte: responsabilitate socială, dorință de implicare în viața comunității și cel mai important, spirit de leadership.”

 

 Bogdan, antreprenor și absolvent al primei promoții ALU