Mădălina Pîșcu
16071

Mădălina Pîșcu

Directoare de programe la Fundația Comunitară Sibiu, coordonatoare ALU

A absolvit facultatea de Relații Internaționale și Științe Politice din cadrul Universității Sheffield și s-a îndreptat spre o carieră în domeniul ONG încă de la început. A locuit 4 ani în Londra, unde ca parte din echipa North Camden Zone, a construit un program de community-led systems change, prin care a ajutat comunități mici să își facă vocile auzite, prin activități de cercetare și incubare de proiecte. Munca realizată în cadrul proiectului a determinat-o să urmeze masterul în Inovare Socială din cadrul Universității Cambridge. Aici a aprofundat cunoștințe în domeniile dezvoltării organizaționale și organizării comunitare.

Ca director de programe sprijină dezvoltarea și implementarea proiectelor Fundației Comunitare Sibiu. Pasiunea ei rămâne lucrul în comunități mici, descoperirea asseturilor acestora și a metodelor prin care pot influența dinamicile de putere care ne guvernează, pentru a crea o lume echitabilă.